Particulier

Welke stijl past bijmij 2

Persoonlijk imago

Een frisse stralende uitstraling, kleding die uw mooie delen laat zien en onzekerheden verbergt, een professionele uitstraling, complimenten, een goed gevoel, van nature mooi zijn.

Een verzorgd uiterlijk wordt gezien als een goede eigenschap. We gaan er vanuit dat de persoon die er verzorgd uit ziet ook andere goede eigenschappen heeft, zoals intelligentie, betrouwbaarheid, kracht, respect en succes.

Met kleurgebruik en vormen kunt u uw persoonlijke uitstraling sterk beïnvloeden.
 Een verzorgd uiterlijk is een teken van respect naar uzelf en naar uw omgeving. Als u er verzorgd uit ziet, geeft dat een goed gevoel, waardoor u een zelfverzekerde(r) indruk maakt.


Persoonlijke kleurenanalyse

kleuren1
Tijdens een kleurenanalyse krijgt u uitleg over het effect van kleur en wordt met kleurdoeken getoond wat kleurgebruik voor uw uitstraling betekent. De basis van de analyse wordt gevormd door de natuurlijke pigmenten in huid, haar en ogen.
Het dragen van de verkeerde kleuren kan een bleek en vermoeid uiterlijk geven. Het is verrassend om te zien dat bij het dragen van de juiste kleuren uw huid er frisser uitziet, dat vlekjes en rimpels minder zichtbaar zijn en dat uw ogen gaan stralen.

U kunt een garderobe samenstellen met op elkaar afgestemde kleuren, zodat u eindeloos kunt combineren en er altijd goed uit ziet!

Na de kleurenanalyse krijgt u overzicht van het kleuradvies, waarmee u zelf op pad kunt gaan. Dames krijgen een dag make-up.


Persoonlijke stijlanalyse

Elk lichaam is uniek. U bent uniek. Benadruk uw sterke punten, benut uw natuurlijke schoonheid.

Tijdens een stijlanalyse worden uw lichaamsvormen en de verhoudingen van het lichaam in kaart gebracht. U krijgt praktische tips kledingstijlen, pasvormen, stoffen en dessins die het beste bij uw lichaamstype en persoonlijke smaak passen. U krijgt uitleg over hoe u uw sterke punten het beste kunt accentueren en uw onzekerheden kunt verdoezelen.

Miskopen zijn verleden tijd.

Na de analyse krijgt u uw persoonlijk stijladvies op papier.

loading